Log ind Registrer

Vare Detaljer

2018 Gratis Fragt Voksen Barn Anime Cosplay Kostume Hot Anime Naruto Cosplay Costume Naruto Uzumaki Cosplay Til Halloween 0
2018 Gratis Fragt Voksen Barn Anime Cosplay Kostume Hot Anime Naruto Cosplay Costume Naruto Uzumaki Cosplay Til Halloween 1
2018 Gratis Fragt Voksen Barn Anime Cosplay Kostume Hot Anime Naruto Cosplay Costume Naruto Uzumaki Cosplay Til Halloween 2
2018 Gratis Fragt Voksen Barn Anime Cosplay Kostume Hot Anime Naruto Cosplay Costume Naruto Uzumaki Cosplay Til Halloween 3
2018 Gratis Fragt Voksen Barn Anime Cosplay Kostume Hot Anime Naruto Cosplay Costume Naruto Uzumaki Cosplay Til Halloween 4
2018 Gratis Fragt Voksen Barn Anime Cosplay Kostume Hot Anime Naruto Cosplay Costume Naruto Uzumaki Cosplay Til Halloween 5

2018 Gratis Fragt Voksen Barn Anime Cosplay Kostume Hot Anime Naruto Cosplay Costume Naruto Uzumaki Cosplay Til Halloween

kr226.48

Tags: naruto uzumaki cosplay, naruto cosplay, børn cosplay, Billige naruto uzumaki cosplay, Høj Kvalitet naruto cosplay, Kina kids cosplay Leverandører.

Antal

SKU: w1053

2018 Gratis Fragt Voksen Barn Anime Cosplay Kostume Hot Anime Naruto Cosplay Costume Naruto Uzumaki Cosplay Til Halloween

Har kun størrelse S og L til børn Kilde: Naruto Cosplay

Komponenter :Top, Bukser

Stof:Ensartet Klud

Vist Farve:Orange

Vægt :0.74 kg

Køn: Unisex

Gruppe: Voksen,Barn

Kunder Også Gennemgå Følgende Produkter

Størrelsestabel for Mandlige

Størrelsestabel For Kvindelige

Størrelsestabel For Kid

Meddelelse

Den farve varen har modtaget af dig, kan være lidt anderledes med det, der vises på billeder, som er forårsaget af lys og tv forskel. Vær venlig at forstå, og sørg for, at du ikke har noget imod det, før du placerer ordren. Jeg tillader 1-3 cm forskelle i størrelse på grund af manuel måling.

Feedback

1. Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os. Hvis du er tilfreds med vores produkter og services, bedes du give os positiv feedback og 5 stjerner. Vi er mere end glade for at give dig $3 Kupon mod din næste ordre som kunde høflighed.

2. Hvis du har nogen problemer eller besvær med at vores produkter eller tjenester, kan du også velkommen til at kontakte os først, før du forlader en negativ feedback. Vi vil gøre vores bedste for at løse dine problemer og gøre dig glad, fordi vi ved, at mund-til mund er den bedste reklame.

Ved Forsendelse

1. Worldwide shipping! Vi har brug for 3-5 arbejdsdage for at forberede din ordre, når din betaling er gennemført.

2. Hver ordre er spor-stand online med et unikt trackingnummer.

3. Nødvendige oplysninger til modtageren:

Fulde Navn

Detaljer-adresse skal have byens område/distrikt. vej, bygning Nr., værelse Nr. osv.

Kontakt telefonnummer

Korrekte POSTNUMMER

Vær venligst opmærksom på, at hvis pakken returneres på grund af forkerte oplysninger, vi er kun i stand til at udstede en halv tilbagebetaling.

4. Leveringstid via anbefalet air mail post.

Hvis pakken er returneret på grund af modtageren ikke er til stede i byen, vi er kun i stand til at udstede en halv tilbagebetaling.

5. Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.

6. Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land. Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering. Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

7. Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

Nem og Glad returret

Under forudsætning af at vores bestræbelser på 100% af din tilfredsstillende, ACGN station tilbyder en let og glad returret på alle vores værdsatte kunder. Venligst ikke tøve med at kontakte os for ulejligheden, der kan skyldes dig.

Vi tilbyder dig 15 dage tilbage merchandise garanti så længe din ordre var modtaget og udført

Inden du returnerer din pakke til os, bedes du sørge for at få et RMA-nummer (Return Merchandise Authorization) nummer først.

Nedenfor er vores Let og Glad Returnering for reference:

1. Kontakt vores kundeservice for at få et RMA-nummer til din returnering.

2. Skibet tilbage din pakke med RMA-nummer.

Du vil få din refusion, når vi har modtaget din returnerede pakke efter vores QC.

Men i de få betingelser, du er i stand til at få en refusion:

Sørg for, at de elementer, der returneres, er alle i deres oprindelige vilkår. Hvis varen er beskadiget eller brugt/klædt på, når de er vendt tilbage, er vi ikke i stand til at give dig en fuld refusion.

Hvis pakken er beskadiget eller gået tabt under forsendelse, vil du så nødt til at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab. Vi er i stand til at give dig en restitution.

En tilbagebetaling vil blive gjort i tilfælde af, at punkter ikke er som beskrevet.

3. Efter QC, hvis problemet er det samme som din, der er beskrevet, vil vi behandle din RMA i tide og refundere dig. Vær venligst opmærksom på, at det vil tage 3 til 5 hverdage.

4. Her er 2 mere tip for dig: De køber, vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage. Og du kontakte os inden for 24 timer efter modtagelse af varer.

Hvordan til at annullere en ordre?

Som du allerede har bemærket, at på ACGN station tilbyder vi Skræddersyede og Ingen-Skræddersyet service for nogle elementer. Bemærk venligst skemaet herunder for for afbestillingsregler:

Bemærk venligst, at fradrag er for udsætning/forarbejdning gebyrer.


 • Pakke Størrelse: 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
 • Enhed Type: Sæt
 • Pakke Vægt: 0.74kg (1.63lb.)

 • Vist Farve: Orange
 • Gruppen: Voksen,Barn
 • Kilde Type: Animationsfilm
 • Komponenter: Bukser,Top
 • Størrelse: XS, S, M, L, XL, XXL, XXS
 • Navn På Afdeling: Voksen
 • Element Type: Sæt
 • Mærke: Gesikai
 • Model-Nummer: Tilpas for plus size voksne og børn
 • Type: Shounen,Fighting
 • Køn: Unisex
 • Til Særlig Anvendelse: Kostumer
 • Tegn: uzumaki naruto
 • Materiale: Uniform klæde
 • Vægt: 0.74kg
 • Kilde: naruto cosplay

Maiakovigor

2018-04-11

im happy whit this seller

Lyalyarik

2018-03-15

my BROTHER got ever super happy your costume. love me!

Inga Playgirl

2018-03-21

Needed the head band, but it's nice and the right size.

Vasja Kurokin

2018-03-20

INCREDIBLE 100x100 recommended!

Alisamak98

2018-02-07

seller considerate, sent fast. description соответсвует suit. israel 12 days shipping to