Log ind Registrer

Vare Detaljer

WEST CYKLING Regnjakke MTB Cykling Jersey Jakke Vandtæt, Vindtæt TPU Regnjakke bike Cykel Regnjakke Cykling Tøj 0
WEST CYKLING Regnjakke MTB Cykling Jersey Jakke Vandtæt, Vindtæt TPU Regnjakke bike Cykel Regnjakke Cykling Tøj 1
WEST CYKLING Regnjakke MTB Cykling Jersey Jakke Vandtæt, Vindtæt TPU Regnjakke bike Cykel Regnjakke Cykling Tøj 2
WEST CYKLING Regnjakke MTB Cykling Jersey Jakke Vandtæt, Vindtæt TPU Regnjakke bike Cykel Regnjakke Cykling Tøj 3
WEST CYKLING Regnjakke MTB Cykling Jersey Jakke Vandtæt, Vindtæt TPU Regnjakke bike Cykel Regnjakke Cykling Tøj 4
WEST CYKLING Regnjakke MTB Cykling Jersey Jakke Vandtæt, Vindtæt TPU Regnjakke bike Cykel Regnjakke Cykling Tøj 5

WEST CYKLING Regnjakke MTB Cykling Jersey Jakke Vandtæt, Vindtæt TPU Regnjakke bike Cykel Regnjakke Cykling Tøj

kr170.21 kr97.05

Tags: åndbar regnjakke, regnjakke barn, tøj zebra, Billige regnjakke åndbar, Høj Kvalitet regnjakke barn, Kina tøj zebra Leverandører.

Antal

SKU: w115

WEST CYKLING Regnjakke MTB Cykling Jersey Jakke Vandtæt, Vindtæt TPU Regnjakke bike Cykel Regnjakke Cykling Tøj

Om WEST CYKLING

WEST CYKLING startede i 2001 med ét mål: at Skabe en anderledes cykel oplevelse for folk rundt omkring i verden.

Grundlæggerne af WEST CYKLING var OS, ingeniører og Kina-til-Verden Cykling Atlet. De forstod deres styrker. Så, for at gøre cykling mere underholdende og tilgængelig for mennesker over hele verden, de gjorde, hvad de vidste bedst. De satte sig for at forbedre cykling erfaring af følgende tre principper: Inspiration, Innovation og håndværk.

Det begyndte med letvægts aluminium stel. Evne til VEST CYKLING til at producere høj-kvalitets cykler til en overkommelig pris lov flere ryttere til at opleve cykling på en helt ny måde. Siden da, VEST CYKLING har været banebrydende fremskridt i både aluminium og komposit-engineering. Vi introducerede den første overkommelige carbon fiber cykel, og forvandlet high-performance racercykler med vores Samlede Kompakt Road design. I mountainbike, VEST CYKLING er altid at gøre det bedste.

I løbet af de sidste 14 år, VEST CYKLING er vokset langt ud over sin produktion rødder til at blive verdens førende mærke af kvalitets cykler og gear. Med mere end 700 detail-partnere i hele verden, vi har til formål at inspirere eventyr i alle ryttere, fra afslappet til konkurrencedygtig.

WEST MOUNTAINBIKE cykler vinde design awards. Men vigtigst af alt, de vinde hjerter af ryttere, der vælger at gøre cykling til en del af deres liv. Vi understøtter dette valg. Vi tror, det gør verden til et bedre sted.

DIT LIV PARTNER, VEST-OG CYKELTURE.

Betaling

Vi accepterer disse betalinger: Kredit Kort, Spærrede(Alipay), Beloto, MoneyBookers, West Union, T/T, osv. (Master Card, VISA, Bank of China, QIWI, osv.)

Forsendelse

(Kina Post, Singpore Indlæg, EMS, DHL, UPS, FedEx, TNT, osv.)

I Yopoon Butik, ordren vil blive sendt ud inden for 1-4 hverdage, siden du er færdig med betalingen, ikke omfatte weekend og anden ferie.

Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.

Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land. Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering. Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer. Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

China Post (Gratis Fragt):

Leveringstid | Land

10-20 Arbejdsdage | Japan, Singapore, Korea, Malaysia, Thailand, Indonesien

12-25 Arbejdsdage | Usa, Canada, Storbritannien, Tyskland, Frankrig, Italien, Israel, Østrig, Australien, Irland, Bulgarien, Polen

12-26 Arbejdsdage | Norge, Portugal, Sverige, Schweiz, Slovakiet, Grækenland, Ungarn, Belgien, Danmark, Finland, Kroatien, Spanien

13-27 Arbejdsdage | Tyrkiet, New Zealand, Rusland, Ukraine, Belarus, Filippinerne, Rumænien, Litauen

20-45 arbejdsdage | Brasilien, Kasakhstan, Chile, osv.

Returret

Vi vil refundere dig, hvis du returnere varen inden for 2 uger fra modtagelsen af de elementer, uanset årsag. Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser. Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion. Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Garanti & Vedligeholdelse

Vi tilbyder 1 måned gratis udskiftning. Købere kan anmode om efter en erstatning inden 15 dage fra din modtagelse af varen. Køber skal returnere varen i den originale forhold til os, og skal afholde forsendelsesomkostninger ved returnering.

Vi giver også gratis vedligeholdelse. Køber skal returnere varen i den originale forhold til os, og skal afholde forsendelsesomkostninger ved returnering. Hvis nogen del er forpligtet til at blive udskiftet, skal køberen også betale for omkostningerne af de dele, der skal udskiftes.

Før returnering af varer, bedes bekræfte returadresse og logistik metode med os. Efter du giver elementer til den logistiske virksomhed, bedes du sende os tracking nummer. Så snart vi har modtaget de varer, vil vi reparere eller bytte dem ASAP.

Størrelse eller Pasform Spørgsmål

Størrelserne er illustreret med konkrete målinger i de detaljerede specifikationer. Check venligst specifikationerne før du placerer en ordre. Normalt tilladte forskelle i størrelsen er ca 0,5 cm i målingen. Hvis du finder størrelsen af de produkter, der ikke passer dig, kan du direkte kontakte os.

Farve Mismatch

Forskelle i farve kan være forårsaget af nogle andre grunde, såsom farve reflektion i skærmen, belysning, baggrund osv. Men hvis du mener, at varen er modtaget i forkert farve, bedes du kontakte os for at se, om en returnering eller refusion er muligt.

Feedback

Venligst forlade positive tilbagemeldinger 5 stjerner, hvis du er tilfreds med vores enheder og tjenester. Din tilfredshed og positiv feedback, der er virkelig meget vigtigt for os, Yopoon Selskab, Kina.

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback. Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.


 • Pakke Vægt: 0.2kg (0.44lb.)
 • Pakke Størrelse: 20cm x 15cm x 8cm (7.87in x 5.91in x 3.15in)
 • Enhed Type: stykke

 • Cykel Regnjakke Antal: YP0202136
 • Køn: Mænd/Kvinder
 • Størrelse: S, M, L, XL, XXL, XXXL
 • Sport Type: Cykling
 • Model-Nummer: YP0202136
 • Element Type: Trøje Sæt
 • Funktion: Vandtæt
 • Sæson: Forår,Efterår,Vinter
 • Lynlås Længde: Fuld Lynlås
 • Materiale: Polyester,Nylon
 • Cykling Regnjakke Farve: Grøn,Blå,sort,hvid
 • Cykling Regnjakke af Oprindelse: zhejiang, Kina(Hovedlandet)
 • Mærke: West Cykling
 • Ærme Længde(cm): Fuld
 • Stof Type: Klædes

Prinzes GU

2018-03-26

OK

Remzi Erke

2017-12-27

Looks as cool as in the pictures.

Holyveinz

2018-03-29

+

Juliea 1995

2017-11-13

product very faithful ao anuncio. the size is idea catch a numero bigger than the use normal.

Raheel Rafique

2018-04-11

very nice. thank you