Log ind Registrer

Vare Detaljer

Skinnende sten, krystaller, beaded bolden kjole satin sweetheart coral quinceanera kjoler 2017 gratis skræddersyet billige aqua champagne 0
Skinnende sten, krystaller, beaded bolden kjole satin sweetheart coral quinceanera kjoler 2017 gratis skræddersyet billige aqua champagne 1
Skinnende sten, krystaller, beaded bolden kjole satin sweetheart coral quinceanera kjoler 2017 gratis skræddersyet billige aqua champagne 2
Skinnende sten, krystaller, beaded bolden kjole satin sweetheart coral quinceanera kjoler 2017 gratis skræddersyet billige aqua champagne 3
Skinnende sten, krystaller, beaded bolden kjole satin sweetheart coral quinceanera kjoler 2017 gratis skræddersyet billige aqua champagne 4
Skinnende sten, krystaller, beaded bolden kjole satin sweetheart coral quinceanera kjoler 2017 gratis skræddersyet billige aqua champagne 5

Skinnende sten, krystaller, beaded bolden kjole satin sweetheart coral quinceanera kjoler 2017 gratis skræddersyet billige aqua champagne

kr893.92

Tags: coral quinceanera kjoler, Quinceanera Kjoler, kjoler quinceanera kjoler, Billige coral quinceanera kjoler, Høj Kvalitet quinceanera kjoler, Kina kjoler quinceanera kjoler Leverandører.

Antal

SKU: w162

2016 ny ankomme sten pjusket organza vestido longo rosa kom cristais para festa vestidos quinceanera lys aqua 15 16 år, Hvis du er interesseret i hvilken som helst nedenfor farve, mens der ikke er nogen farve udtalelse oversigt over farve valg-knappen,kan du bekræfte med os først ved besked eller online, før du bestiller

Størrelse Chart

Måle Guide For Custom-made Ordrer

Bemærk, hvis din kjole er lange ærmer eller svarer til en jakke/wrap/beloro

Bemærk off under 4 målinger ekstra

Samlede Leveringstid=at Gøre(tailoring) Tid +Fragt Tid

Gør Tid

Shipping Time

Afbestillingsregler

Vi forstår, at bestilling af en kjole til din særlige lejlighed er en vigtig opgave, og vores annullering politik blev skabt med dette i tankerne. Det er dog vigtigt at bemærke, at vores beklædningsgenstande og nogle tilbehør (herunder sko, vinger, og wraps) er made-to-order, uanset om du har bestilt en standard størrelse eller brugerdefinerede mål, og de materialer, der kan genbruges, når oprettelsen processen er begyndt. Den gode nyhed er, at efter at placere din ordre, er der stadig tid til at ændre dit sind. Der henvises til vores afbestillings og returnerings politik nedenfor for yderligere oplysninger.

- Item afbestilling anmodninger, der er modtaget inden for 24 timer efter bekræftelse af betaling* vil være berettiget til en fuld refundering.

- Item afbestilling anmodninger, der er modtaget inden for 24 til 72 timer efter bekræftelse af betaling, vil være berettiget til en delvis tilbagebetaling, der består af fuld fragt og 50% af købsprisen.

- Item afbestilling anmodninger, der er modtaget mere end 72 timer efter bekræftelse af betaling, vil være berettiget til en delvis tilbagebetaling, der består af den fulde forsendelses omkostninger.

- Når din ordre er blevet afsendt, kan det ikke længere annulleres.

Hvis du ønsker at annullere din ordre, skal du Logge ind for at Min Ordrer til procee

Returret

Din tilfredshed er af allerstørste betydning for os. Efter ankomsten af din pakke, vil vi opfordre dig til at tjekke og sørg for, at kjolen har været gjort til standard størrelse eller brugerdefinerede mål, som du har angivet. Prøv på din kjole, så hurtigt som muligt uden at fjerne tags, ændre, eller vaske tøj.

Hvis du er ved at vende tilbage eller bytte kjoler, eller tilbehør, skal du sørge for de er i deres oprindelige tilstand - ubrugte, uvasket, uændret, ubeskadigede, rene, fri for støv og hår og med tags intakt og fastgjort.

1,Defekt, Beskadiget eller Misshipped Elementer

Defekte, beskadigede eller mis-afsendte varer er berettiget til en fuld refundering. Når vi anmoder om din restitution, skal du være klar til at yde Kundeservice med billeder, der tydeligt viser problemet med de forskellige elementer. Hvis du mener, at dine varer er blevet beskadiget under forsendelsen, vil Kundeservice har brug for billeder, der viser den beskadigede emballage, samt "Bevis for Skade" dokumentation fra din levering transportøren med henblik på at behandle din refundering.

2,Dimensionering og Montering Spørgsmål

Som alle vore kjoler er håndsyede og skræddersyede, den færdige kjole kan variere fra omkring en (1) tomme enten i retning af den angivne målinger. For at sikre, at din konto vil stadig passe dig perfekt, vore skræddere har skabt alle vore kjoler med ekstra stof i sømmene for at give mindre størrelse modifikationer for at være let.

3, er Din konto, er den størrelse du har bestilt, men ikke passer

Kjoler, der ikke passer ordentligt, men passer til de specifikationer, du har bestilt, kan ikke returneres eller ombyttes. Som vore kjoler er lavet med ekstra stof i sømmene, kan du foretage mindre justeringer på en lokal skrædder, på din egen regning.

Bemærk venligst: hvis din ordre specifikationer, der adskiller sig for meget fra den endelige dimensionering anmodning, resizing kan ikke være muligt.

4,Farve Mismatch

Den din computer skærms indstillinger kan ændre farven på billeder, der vises på vores shop. Svag farve mismatch mellem farven på din vare, og den farve, der vises på skærmen, kan ikke betyde, at varen er defekt eller forkert afsendt. Men hvis du er sikker på, at du har modtaget varen i en forkert farve, bedes du kontakte Kundeservice for at bede om en returnering eller refusion.

Returnering

1) Kontakt os inden 7 dage (30 dage for defekte eller forkerte varer) efter modtagelse af din ordre. Desuden en forklaring og billeder, der dokumenterer årsagen til returneringen. Vender tilbage, vil ikke blive accepteret uden forudgående godkendelse fra os.

2) Når vi har godkendt din anmodning, skal du sende varen inden for 10 dage tilbage til os så hurtigt som muligt.

3) Når vi har modtaget på vores anlæg, er din tilbagevenden vil blive behandlet inden for 5 til 7 arbejdsdage. Når din returnering bliver bekræftet og inspiceret, og der kan gå op til to fakturering cyklusser til det for at blive krediteret til din konto. Elementer, der returneres i uacceptabel stand, vil ikke blive behandlet som tilbagebetalinger ,men vi kan hjælpe shippping tilbage til dig (du betaler for forsendelse).

Ofte STILLEDE spørgsmål

1. Kan jeg returnere eller afbestille kjolen hvis jeg ændrer mening?

Vores kjoler arent bare trukket fra et lager - når din ordre er bekræftet, at vore skræddere begynde at vælge materialer, der i den farve, du har anmodet om og skære stof baseret på dine målinger. Selv standard størrelses kjoler er særligt lavet til hver kunde. Den tilpassede natur af vores kjoler betyder, at vores afbestillings og returnerings retningslinjer er strengere end andre produkter, så det er vigtigt at bestille omhyggeligt. For nærmere oplysninger, se vores Returnering og Annullering Politik .


 • Pakke Vægt: 2.3kg (5.07lb.)
 • Pakke Størrelse: 35cm x 25cm x 15cm (13.78in x 9.84in x 5.91in)
 • Enhed Type: stykke

 • Mode Element: Candy Farve
 • USA Størrelse: 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 14W, 16, 16, 18 W, 20W
 • Materiale: Polyester
 • Halsudskæring: Sweetheart
 • Silhuet: Bolden Kjole
 • Dekoration: Sikning,Palliet-Belagt,Flæser
 • Lejlighed: Quinceanera
 • Ærme Stil: Med Jakke
 • Element Type: Quinceanera Kjoler
 • Ærme Længde(cm): Ærmeløs
 • Med indbygget Bh: Ja
 • Kjoler Længde: Gulv-Længde
 • De Faktiske Billeder: Ja
 • Mærke: CloverBridal
 • Stof Type: Organza
 • Model-Nummer: WQ9911

Rb N Gomes

2017-11-26

Excellent dress.!!

Mexiko Aze777

2017-11-26

Excellent dress.!!!