Log ind Registrer

Vare Detaljer

SUPON 80x80cm / 32
SUPON 80x80cm / 32
SUPON 80x80cm / 32
SUPON 80x80cm / 32

SUPON 80x80cm / 32"x32" Honeycomb Gitter for S-type Studie Speedlite Flash Softbox (80*80 cm Grid Kun)

kr206.58 kr185.95

Tags: www.revlingestien.dk, www.revlingestien.dk, Online shopping, Automotive, Telefoner & Tilbehør, Computere Og Elektronik, Mode, Skønhed & Sundhed, Hjem & Have, Legetøj & Sport, Bryllupper & Arrangementer.

Antal

SKU: w42

SUPON 80x80cm / 32"x32" Honeycomb Gitter for S-type Studie Speedlite Flash Softbox (80*80 cm Grid Kun)

Honeycomb Grid er et vigtigt tilbehør, som gør det muligt for fotografer at styre lys fra en softbox. Stillede og bruges af mange portræt fotografer, nettet giver en kontrolleret retningsbestemt pulje af lys, som kan være placeret direkte på emnet uden at skulle bekymre sig om lyset spilde på den baggrund. Nettet er ekstremt enkel at montere ved hjælp af Velcro strips på indersiden af softboxes. Nylon stof konstruktion gør dem også en meget holdbar og let tilbehør. Bemærkninger: Hoenycomb nettet, IKKE omfatter softbox PAKKE i prisen - 1 x 80x80cm Honeycomb Grid Note:omfatter ikke Softbox)

1. WORLDWIDE SHIPPING med Tracking Nummer . (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser. Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage. Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os. Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar. Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget. Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING. Der er INGEN UNDTAGELSER! Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.revlingestien.dk. ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen). Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt). Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer. VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.

Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på www.revlingestien.dk!

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed! Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!


  • Pakke Vægt: 0.22kg (0.49lb.)
  • Pakke Størrelse: 18cm x 18cm x 15cm (7.09in x 7.09in x 5.91in)
  • Enhed Type: stykke

  • Model: 80x80cm
  • Kompatible Mærker: Fujitsu
  • Materiale: Nylon stof
  • Mærke: Godox

Denisenkoelena97

2017-10-30

Excellent product, as described. Thank you

Reggiewsg

2018-02-25

hood all, recommend. примерять годокс softbox had time to have not on.

Elena Sol

2018-02-18

normal, are satisfied. 80х80 софтбоксу to perfectly fit. tried in work until

Leegreenwell

2017-11-29

very fast delivery 2,5 week to московской area. all, thank you!

Dgallagh7

2017-12-09

almost kursk delivery month. quality is good. the примерял not more soft, but think is.