Log ind Registrer

Vare Detaljer

Genkent Tandblegning Aktiveret Kul Bambus Tandpasta All-purpose Sort Tand Pasta mundhygiejne Rengøring for Familien 0
Genkent Tandblegning Aktiveret Kul Bambus Tandpasta All-purpose Sort Tand Pasta mundhygiejne Rengøring for Familien 1
Genkent Tandblegning Aktiveret Kul Bambus Tandpasta All-purpose Sort Tand Pasta mundhygiejne Rengøring for Familien 2
Genkent Tandblegning Aktiveret Kul Bambus Tandpasta All-purpose Sort Tand Pasta mundhygiejne Rengøring for Familien 3
Genkent Tandblegning Aktiveret Kul Bambus Tandpasta All-purpose Sort Tand Pasta mundhygiejne Rengøring for Familien 4
Genkent Tandblegning Aktiveret Kul Bambus Tandpasta All-purpose Sort Tand Pasta mundhygiejne Rengøring for Familien 5

Genkent Tandblegning Aktiveret Kul Bambus Tandpasta All-purpose Sort Tand Pasta mundhygiejne Rengøring for Familien

kr30.49 kr24.37

Tags: Mundhygiejne, Tandblegning, blegning af tænder, Billige mundhygiejne, Høj Kvalitet tandblegning, Kina blegning af tænder Leverandører.

Antal

SKU: w71499

Funktioner:

- Aktivt Kul:kan bruges som en tandpasta erstatning ELLER som supplement til din tandpasta, hjælpe dine tænder og gum holde sig sund. Forsigtigt børste dine tænder med vores aktiveret kul dagligt i 30 dage for at sikre de bedste resultater.

- Kul Tandpasta Med Mint :Vores Mynte smag kur dårlig ånde og vil efterlade din mund frisk fornemmelse som en dag på stranden. Naturligvis krydret med Xylitol og Pebermynte Olie.

- Fjern Ud af Tænder Pletter :udgivelsen af sin far infrared og anion kan fjerne tænder, pletter og røg pletter. Og gøre tyggegummi har en stærk oxidering modstand for at begrænse mundtlige bakterier fra gange.

Blege Dine Tænder: Hvis du er en enorm kaffe og te drikker, såvel som en tidligere ryger med gullig overflade pletter, dette dental trækul tandpasta er et sikkert alternativ til at nedbryde og absorbere kaffe og te pletter på tænderne og efterlader en pearly hvide smil.

LEVETID PENGE TILBAGE GARANTI Du har absolut ingen grund til at bekymre sig om at få en dud produkt, som vi lover at vende tilbage dine penge, hvis du ikke er tilfreds med dit køb. Du vil ikke få denne form for service, med de store mærker som Colgate .

Detaljer:

NATURENS SVAR TIL TANDBLEGNING

Du Vil - En helt naturlig, effektiv, og nem måde at blege dine tænder uden alle de grimme kemikalier, der anvendes i de fleste store detail tandpastaer.

Du har Brug for - Dine daglige Mundtlige Detox på at fremme sundhed tyggegummi, og holde din ånde frisk som havet brise.

Du Får Den bedste natural whitening tandpasta på planeten Jorden.

Vægt: 80/2.82 oz

P. S. Tandblegning ved hjælp af tandpasta er en mere gradvis proces end andre muligheder. Lad to uger for at se resultater.

Pakke, herunder:

1 stk * Trækul Tandpasta

Forsendelse:

Forsendelse af Kina Post, luftpost, eller www.revlingestien.dk Standard Shipping ,er det som regel brug for om 15-60 dage (Brasilien 90 dage) ankommer. Hvis du har brug for de elementer, der haster, bedes du vælger fragt metode EMS/DHL gratis og betale ekstra shipping cost (leveringstid 5-7 hverdage). Det er meget hurtigt. Så velkommen til min butik for at finde de elementer, som du smag.

Feedback:

* Hvis noget gør, at du ikke er tilfreds med det eller vred , så kontakt os diectly, inden de forlader feedback . vi vil gøre vores bedste for at løse problemet, indtil du opfylder.

* Hvis du opfylder med posten,kan du efterlade en Positiv Feedback(5 Stjerner) for os . Det er meget vigtigt for os .

* Alle e-mails vil blive besvaret inden for 24 timer,Hvis du ikke modtager vores svar, bedes du venligst igen sende din e-mail eller klage til vores manager.


  • Pakke Vægt: 0.098kg (0.22lb.)
  • Enhed Type: stykke
  • Pakke Størrelse: 20cm x 10cm x 5cm (7.87in x 3.94in x 1.97in)

  • Element Type: Tandblegning
  • Model-Nummer: Aktiveret Kul Bambus Tandpasta
  • NETTO VÆGT: 80g
  • Brugt For: Tandblegning,Oral Hygiejne Rengøring
  • Størrelse: Moderate
  • Mærke: Genkent
  • Ingrediens: Aktivt Kul