Log ind Registrer

Vare Detaljer

Nye 2018 Kvinder I Musiks Plads Støvler Naturlig Uld, Som Sne Støvler Kvinder Bling Download Støvler Casual Damer Varm Vinter Sko På Ski Støvler 0
Nye 2018 Kvinder I Musiks Plads Støvler Naturlig Uld, Som Sne Støvler Kvinder Bling Download Støvler Casual Damer Varm Vinter Sko På Ski Støvler 1
Nye 2018 Kvinder I Musiks Plads Støvler Naturlig Uld, Som Sne Støvler Kvinder Bling Download Støvler Casual Damer Varm Vinter Sko På Ski Støvler 2
Nye 2018 Kvinder I Musiks Plads Støvler Naturlig Uld, Som Sne Støvler Kvinder Bling Download Støvler Casual Damer Varm Vinter Sko På Ski Støvler 3
Nye 2018 Kvinder I Musiks Plads Støvler Naturlig Uld, Som Sne Støvler Kvinder Bling Download Støvler Casual Damer Varm Vinter Sko På Ski Støvler 4
Nye 2018 Kvinder I Musiks Plads Støvler Naturlig Uld, Som Sne Støvler Kvinder Bling Download Støvler Casual Damer Varm Vinter Sko På Ski Støvler 5

Nye 2018 Kvinder I Musiks Plads Støvler Naturlig Uld, Som Sne Støvler Kvinder Bling Download Støvler Casual Damer Varm Vinter Sko På Ski Støvler

kr512.84 kr261.56

Tags: plads støvler, bling ankel støvler, sne støvler kvinder, Billige plads støvler, Høj Kvalitet bling ankel støvler, Kina sne støvler kvinder Leverandører.

Antal

SKU: w720

Funktioner

Farve: (Som billedet viser)

Bemærk

1. Bemærk, på 1-2cm afvigelser på grund af manuel måling. Tak for din forståelse.

2. Item farve kan variere lidt, da farven jeg forskellige slags computerskærme kan være en smule anderledes.

3. De fleste fotos til model er bare for reklame. Den virkelige billeder, er sko uden modeller, bare hængt på en bøjle, og det er det element, som du vil modtage.

hvordan man måler din fods længde :

September 1: Forbered dig på et blank papir September

September 2: Placer din fod på det tomme papir September

September 3: Mark slutningen af din hæl og spidsen af din længste tå September

4. Sept: mål længde med en lineal og finde ud af størrelsen på nedenstående diagram

Størrelse

1 : du Bedes i henhold til din fods længde til at vælge OS size

2 : Vælg størrelsen OS ikke UK størrelse

3 : Det AMERIKANSKE størrelsen kun til reference,vi fulgte, er den EU-størrelse

fod længde

4 : Hvis du har nogen spørgsmål, bedes du kontakte med os

Denne støvler er et særligt design ,den venstre er den samme med de rigtige sko ,så du behøver ikke på skelne mellem det, der er tilbage, og som er det rigtige.

S: størrelse 35-36 (US size 4 - 4.5)

M: størrelse 37-38 (US size 5 - 6)

L: størrelse 39-40 (US size 6.5 - 7)

For eksempel :hvis du har bestilt størrelse 5,vil vi sende dig en størrelse M,jeg er bunden af skoene vis størrelse 37/38.

1. Forberedelse Tid: vi har brug for 3-7 arbejdsdage for på at forberede din ordre, på grund af vores mange ordrer hver dag.

2. For de fleste produkter, vi tilbyder gratis Forsendelse (China post, luftpost eller ePack) For hele Verden. Bemærk: Hvis din ordre vejer over 2 KG, så vil vi sende din ordre ud med separate pakker.

3. Hvis du ønsker en hurtigere forsendelse måde, hurtig forsendelse som DHL og EMS er til rådighed, men det er ikke gratis. (Hvis du placerer en stor ordre, så du kan nyde gratis forsendelse via hurtig.)

Om At Vide :

Normalt vil vi skrive en lav pris jeg pakken, og erklære det som en gave, men du skal vide, at der stadig er måske nogle fortalte (ikke sker meget ofte, at mænd ikke exsit). Det er ude af vores kontrol, kan vi ikke guarrante, at der ikke er nogen skat gebyr. Hvis der er et gebyr jeg fortalte, på gebyrer skal være råd til køber. Vi oprigtigt undskylde for de gener, dette måtte forvolde dig.

Bemærk:

Hvis du vælger den gratis levering valgmulighed, vil din røg pakke vil blive leveret direkte til din hjem blot én gang, eller det vil sende til dit lokale posthus, så er du nødt til at tage din tracking-nummer og din personlige ID for at samle spise varer.Vi vil informere grave med det samme, når din røg pakke er blevet sendt ud. Hvis du vælger hurtig forsendelse, skal du huske på at forlade dit telefonnummer, dette er nødvendigt for hurtig forsendelse.

1. Hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester, kan du efterlade en positiv feedback og 5 er blevet bygget, og derefter fortælle os om det, endelig, kan du nyde en $1 RABAT på din næste ordre.

2. Hvis du ikke er tilfreds med vores porducts, pls kontakte os, før du forlader en negativ feedback. Vi garanterer 100% slove noget problem for dig.

Hvis du ikke er 100% tilfredse med kvaliteten af dit køb fra Tidesource, kan du returnere eller ombytte spise varer inden 30 dage, da den leverede dato.

Anmodning:

1. Elementer, der er modtaget inden 30 dage fra den leverede dato.

2. De elementer, der modtages ubrugt, ubeskadiget og i original emballage.

3. Tilbage shipping gebyr er betalt af køber

Vi er ungt og energisk firma-gruppen. De fleste af vores medarbejdere er unge mennesker, så vi vil altid fuld af energi til at arbejde. Når vi er unge, så vi er blot tilbøjelige til at følge nøje med fashion tendens i verden, og så til at tilbyde kunderne den nyeste mode tøj. TideSource har sin egen fabrik til fremstilling af tøj, så det kan sikre en bedre kvalitet med en relativ lav pris. Udover, TideSource ejer nogle hurt leverandører til at sørge for den type mangfoldighed af tøj.

Vi ved, på den vigtigste del af vores succes er vores kunder, så vi altid fokus på at levere på en spændende shopping oplevelse og på sikre, på vores høje standarder for kvalitet, værdi for pengene og service er altid opfyldt.

Drop shipping -, engros-og kundetilpassede er alle acceptable, er du velkommen til at kontakte os for på fortælling om samarbejde detaljer!


 • Pakke Vægt: 1.0kg (2.20lb.)
 • Enhed Type: stykke
 • Pakke Størrelse: 20cm x 5cm x 30cm (7.87in x 1.97in x 11.81in)

 • Hæl Type: Flad med
 • Lining Materiale: Uld
 • Passer til: Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse
 • Mønster Type: Solid
 • Mode Element: Bling
 • Boot Højde: Ankel
 • Platform Højde: 3-5cm
 • Sæson: Vinter
 • Sko Størrelse: 4, 4.5, 5, 6, 6.5, 7
 • Indersål Materiale: Uld
 • Øvre Materiale: PU
 • Boot Type: Sne Støvler
 • Mærke: HAN VILDE
 • Model-Nummer: 0390
 • Hæl Højde: Lav (1cm-3cm)
 • Tå Form: Rund Tå
 • Lukning Type: Slip-On
 • Navn På Afdeling: Voksen
 • Ydersål Materiale: Gummi
 • Aksel Materiale: PU
 • is_handmade: Ja
 • Element Type: Støvler
 • Med Platforme: Ja

Timur Dziov

2017-11-23

warm, size.

Guilherme Tiago

2018-01-09

напутано all size

Lxilnda1984

2017-10-21

very beautiful, qualitative, no fast shipping