Log ind Registrer

Vare Detaljer

62cm 24.4

62cm 24.4"(H) Bryllup Crystal Tabel centerpiece guld Blomst Stå Bryllup Kernen Lysekrone,Bryllup Dekoration 10stk/masse

kr2 173.58

Tags: centerpieces roser, omdrejningspunktet kandelabre, centerpieces til fødselsdagsfester, Billige centerpieces roser, Høj Kvalitet omdrejningspunktet kandelabre, Kina centerpieces til fødselsdagsfester Leverandører.

Antal

SKU: w982

Ved bestilling af vores produkter, hvis du vælger air Express shipping eller sælgers metode, kan du prøve bedste at gøre, for 3 uger forhånd at fange brylluppet dato; Hvis du vælger Kina post, prøv venligst sørg for 3 måneder forhånd at fange brylluppet dato.

Hvis tiden er presserende, skal du bekræfte tid med os først, før du gøre for, tak.

Vi er fabrikkens grundlægger og erhvervslivets repræsentant i alle typer af produkter.Som container for, engros -, detail-og container-inspektion, etc.

Når du vælger levering udtrykket "sælgerens forsendelses metode", vil vi levering din pakke med DHL, EMS, UPS, TNT, FEDEX,Vejafgift osv., eller Professionel Flyselskab, som kan komme i omkring 5-15 dage.

Hvis du bestiller fra vores shop mere end 5 gange, og efterlad et positivt feedback, vil vi tilbyde en vidunderlig overraskende gave :)

Hvis du ikke kan finde en vare, som du har brug for, velkommen til at informere os. Vi vil gøre vores bedste for at søge fra vores samarbejdede fabrikker og indkøb for dig.

Hvis har spørgsmål eller brug for hjælp, er du velkommen til at informere os.

Hvis du ikke er tilfreds med produktet, bedes du kontakte os først, før du foretager en tvist, vil vi forsøge vores bedste for opløst stof problemet for dig. Tak :)

62cm / 24.4" Guld bryllup blomstervaser bryllup tabel centerpiece tabel stå bryllup dekoration 10 stk/lot-Størrelse Info: Højde 62cm / 24.4" Widith: 25 cm/10" Farve : Guld farve Bemærk : For nem transport, vil vi sende de dele, ved at adskille, du har brug for samle dem selv, det er meget nemt :) Hvis du har brug for andre farver, kan vi også gøre for dig, for nærmere oplysninger, velkommen til at kontakte os :) Prisen er kun for Bordet står og uden andet tilbehør, som blomster etc.. Vi accepterer Alipay, Western Union, TT. Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW. Du betaler inden for 3 dage efter ordre,ellers vil ordren blive lukket af www.revlingestien.dk! Vi vil kun levere til den standard aderess i alipay. Vi kan ikke garantere levering tid på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret. Vi er ikke ansvarlige for nogen ulykker,forsinkelser eller andre problemer, der er ansvarlig for shipping service. Eventuelle afgifter eller gebyrer, der er købers ansvar.. Vi kan ikke acceptere nogen tilbagebetaling, fordi køberne nægte at betale skatter eller gebyrer! For levering sigt,at vi vil vælge den bedste levering i vejen for, at du base på samme leveringstid, forsendelse du vælger,hvis du kan huske det,pls kontakte os.ellers kan vi ikke acceptere nogen klage på grund af de forskellige levering sigt med, hvad du vælger.. Vi vil gøre vores bedste for at servicere alle kunder, der bestiller fra os. Vi kan give dig den refusion, hvis du returnere varen inden for 7 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag(men du skal betale for leveringen omkostninger og afgifter for at vende tilbage tilbage). Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser. Hvis varen er beskadiget eller gået tabt på den måde for at vende tilbage, køberen skal opkræve betaling for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion. Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab. Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer og afgifter, gebyr for at returnere varen. Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os. Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og service.vi vil give dig en rabat til næste gang perchase! Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback. Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kunde service


  • Pakke Størrelse: 40cm x 40cm x 40cm (15.75in x 15.75in x 15.75in)
  • Enhed Type: masse (10 stk/masse)
  • Pakke Vægt: 24.0kg (52.91lb.)

  • Størrelse: M
  • Mærke: DesserXixi
  • Funktion: Bordplade Vase
  • Materiale: Legering
  • Model-Nummer: ddd
  • Stil: Europa

Klizma666

2017-11-27

have not assemble it.